Un proiect Neo Motors - Dealer autorizat Hyundai și Citroen

Ne găsiți în incinta complexului auto Neo Motors si Neortic Motors - Sos. Pipera Nr. 48, Bucuresti

Velman.ro este partenerul tău de încredere în ceea ce privește echiparea și personalizarea roților pentru autoturismul pe care îl conduci. Mizăm pe atenţia pe care fiecare dintre noi o acordăm nevoilor şi aşteptărilor tale, precum și pentru siguranța ta în trafic.

Anvelope Auto

Atunci când vine vorba de siguranță, anvelopele sunt cel mai important upgrade pe care îl poți face. Din acest motiv punem la vanzare doar anvelope produse cu materiile prime și tehnologiile cele mai noi.

Anvelopele sunt depozitate în cele mai bune condiții, pentru a le păstra nivelul de calitate. Garanția fiecarui produs afișat este de 2 ani.

Tu cât porți la roată?

Partenerul tau în mobilitate rutieră.

Spune-i simplu "Velman.

Viziune

Am construit complexul Neortic Motors - Neo Motors cu principii solide în care satisfacţia clientului şi motivarea personalului sunt elementele principale și cu un set de valori în care CLIENTUL este tratat cu profesionalism şi cu demnitate.

Cu o viziune clară asupra următorilor paşi în dezvoltarea business-ului pe o piaţă dinamică, cu misiunea de a furniza întotdeauna produse de top, Velman.ro este partenerul tău de încredere în ceea ce privește mobilitatea rutieră.

Powered by Neo Motors

Complexul NEO Motors reunește echipamente de lucru si diagnosticare, scule şi utilaje la cele mai înalte standarde, însă, cel mai important rol in desfășurarea activității noastre o au cei peste 40 de angajați si colaboratori care lucrează acum pentru NEO Motors.

Echipa noastra este in dezvoltare continua, beneficiind permanent de cursuri de pregătire de specialitate astfel încât sa putem indeplini cele mai inalte standarde de calitate si satisfacție ale clienților noștri.

Produs adăugat la comparație

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".